Feb 25
Sunday

Видео

There are no translations available.

Интервю

Българка работи с най-големите колекционери в света
There are no translations available.

Десислава до творба на Натан Перник - изложбата на израелския автор бе представена в галерията й, това е и първата му поява в БългарияДесислава Монева консултира сделка за продажба на картина на Пикасо за 35 милиона евро, разкрива тя в интервю за Vesti.bg

Българка консултира сделка за продажба на картина на Пикасо за 35 милиона евро. Десислава Монева е и единственият такъв специалист у нас - от 17 години е в тази сфера, а в последните три години работи с частни колекционери на международно ниво.

Read more...

Срещи, разговори, събития

Наши учени създадоха нов хляб - ядеш и не пълнееш
There are no translations available.

Хляб, богат на протеини, белтъци, аминокиселини и с ниско съдържание на натриев хлорид е създаден в Института по криобиология. Той намалява холестерола 5 пъти и помага за редуциране на теглото. Препоръчва се за диабетици и сърдечно болни.

Read more...
Рекламирайте имота си с нас! Print E-mail
There are no translations available.

 

argaiv1046

Вие сте собственик на имоти, които отдавате под наем, но нямате време и нерви да се занимавате с тях?

Вие сте в бранша на туризма и популярността на Вашия курортен комплекс все още не е на нивото, които желаете то да бъде? Вие се занимавате с дейност, която пряко е свързана с имоти, но разходите и грижите по тях са прекалено много, за да мислете и за реклама? Е, ако си мислете, че ще Ви откажем от рекламата, дълбоко се лъжете! Имаме много по-добро решение за Вас – рекламирайте имота си с нас!

 

Професионалистите, които работят за нас са в бизнеса от дълги години, а освен това ние сме ги обучили да изпълняват не кои да е, а точно Вашите желания. Всяко изискване, което имате за рекламата на Вашия имот, е заповед за нас! В същото време, ако страдате от липса на креативни идеи, ние ще Ви предложим много такива!

Управлението на комплекси от затворен тип, както и поддръжката на курортни сгради, офиси или жилища, предлагани за отдаване под наем, са достатъчно трудоемки, за да се нагърбвате и със задачата за реклама. Нашият рекламен отдел обаче има решение за всеки един от Вас! Запомнете едно – няма бизнес, който да е по-голям от своята реклама! Така че, ако успехът и просперитетът са Вашите цели на дневен ред, заложете на оригинална, уникална и наистина грабваща вниманието на аудиторията реклама. При нас идеите валят, а при Вас те ще станат началото на разрастването за Вашия бизнес и увеличаването на клиентелата.

 

Оставете рекламата на нас, а Вие се заемете с управлението на сградите, поддръжката на входовете и зелените площи, както и с почистването на самия имот! Ако обаче и тези дейности Ви създават сериозни затруднения, ние сме отново насреща! Предлагаме всички изброени услуги и допълнителен бонус към тях – коректно отношение и индивидуален подход към всеки един клиент!

 
There are no translations available.

УСИН КЕРИМ


Поезия, 
стихове
биография, 
конкурси и 
информация...Прочетете повече....

There are no translations available.

АРХИВ ДРОМ ДРОМЕНДАР


Прегледайте
архивни броеве на
Дром Дромендар
There are no translations available.


АРХИВ О РОМА

Прегледайте
архивни броеве
на списанието
О Рома
Вижте архива...

There are no translations available.

   КЛУБ АДД

Прочетете повече...