Начало » Всеки Монтале парфюм носи магията на Близкия Изток

Всеки Монтале парфюм носи магията на Близкия Изток

by admin
0 Коментар

Първият Монтале парфюм е представен през 2005 година. От тогава до днес са лансирани повече от 150 ухания с марка Montale. Всички те са разработени от създателя на бранда Пиер Монтале. Той споделя, че всяка година се стреми да представя поне по пет нови предложения за  Монтале парфюм. „Когато клиенти влязат в наш парфюмериен бутик, винаги питат – „Какво ново?“. Ако имаш новости, които да предложиш, клиентът ще се върне и това правило важи с еднаква сила за магазините ни по целия свят, както във Франция, така и в Русия, и в Саудитска Арабия. Когато има новости, тогава се предизвиква интересът на клиентите„, категоричен е Пиер Монтале.

Създателят на Montale открива любовта си към уханията, когато се запознава с необятната сила на уд

Пиер Монтале се запознава с впечатляващата ароматна съставка уд по време на престоя си в Саудитска Арабия. “Срещнах се с една абсолютно различна ароматна вселена. Отначало уд ми се стори твърде могъщ, прекалено интензивен и силен за мен, но ме заинтригува фактът, че хората там бяха толкова очаровани от него. Започнах да изучавам този материал, да наблюдавам внимателно как го възприемат хората и накрая стигнах до адаптирането му към европейския пазар”, разказва Пиер Монтале. Той споделя, че в голяма част от уханията, които произвежда, влага естествен уд от Индонезия и Малайзия.

Най-продаваният Монтале парфюм в света е Roses Musc

Любопитен факт е, че Roses Musc е най-продаваният Монтале парфюм, както на Запад, така и в Саудитска Арабия. Както показва и името му, в него са преплетени нотки роза и мускус, а ароматната комбинация е завладяваща. Уханието е лансирано през 2009 година и вече повече от 10 години е любимият Монтале парфюм на хора по целия свят. Наглед семплата ароматна комбинация е енергична и интензивна и бързо печели сърцата на модерните, динамични жени.

Друг Монтале парфюм, който се радва на световна популярност е Black Aoud

Black Aoud се нарежда по популярност веднага след Roses Musc. Дървесно-цветният мускусен Монтале парфюм за мъже е представен през 2006 година. Black Aoud е подходящ за есенно-зимния период, както и за специални вечерни поводи, поради наситеното си ухание. В уханната комбинация на този магнетичен Монтале парфюм, удът е съчетан с роза, лабданум, мускус, пачули и мандарина. Ароматът е любим на самоуверени, интелигентни и загадъчни мъже. Този Монтале парфюм по най-добрия начин хармонира с класното им и елегантно излъчване.

Всеки ще открие Монтале парфюм, в който да се влюби

Ароматният каталог от ухания, разработени от Пиер Монтале е богат и разнообразен. Общото са висококачествените ориенталски съставки, влагани в композициите. Освен Монтале парфюм с уд и роза, се предлагат също гурме ухания, както и аромати, в които водеща е нотката на ванилия. През последните години набират популярност и разработките на Пиер Монтале на базата на флорални акорди. Всеки може да открие Монтале парфюм, който подхожда на личността му и подчертава всички силни страни, които притежава. Позволете на магията на Ориента да ви завладее и се отдайте на уханието на любимия си Монтале парфюм!

Mоже да хареса още