Начало » Георги Тошев: Мадона ни припомня, че тук и сега е важно кой си и да не се страхуваш

Георги Тошев: Мадона ни припомня, че тук и сега е важно кой си и да не се страхуваш

by Toni
0 Коментар

4 концерта на Мадона в Париж са част от световното й турне, с което тя отбеляза 40 години на сцената. Обиколката включва 78 концерта в Европа и Северна Америка. Турнето продължава до април 2025 г.

Журналистът Георги Тошев, който вчера беше на концерта на Мадона в Париж, сподели в интервю за предаването „Нещо повече“, че е било впечатляващо:

„Това, което вчера видяхме, наистина е впечатляващо. Мадона притежава нещо, което много малко артисти и публични личности днес притежават – смелостта да застане пред своята публика такава, каквато е в момента. Един от най-ефектните моменти на концерта не беше свързан дори с музика, а беше свързан с прекъсване на концерта с нейна 10-минутна реч. Тя много спокойно сама говореше за своите деца – за децата, които е родила, и децата, които е осиновила, говореше спокойно за здравословните си проблеми и за това, че хората над 60 години не трябва да се отказват. Всичко, което Мадона поднесе на своята публика, е едно своеобразно пътуване в нейната забележителна 40-годишна кариера. Това не беше толкова музикално пътуване във времето, аз го усетих като среща с една личност, която празнува собственото си оцеляване“.

Някой път Мадона не е политически коректна, някой път може да ни се стори дори вулгарна, отбеляза Георги Тошев и продължи: „Но в нея има такава удивителна енергия и искреност, която надхвърля музикалните стилове, през които тя преминава през годините“.

Мадона има смелостта да се променя, подчерта журналистът. По думите му това е енергията на една жена да върви във времето и да не се страхува от това, което е. Важно е как остаряваш, изказа мнението си Тошев и добави, че тя остарява доста достойно. Доказателство е смелостта да бъде толкова отковена с една огромна зала, отбеляза той.

„Мадона успява да събуди сантиментите, носталгията и да припомни на всеки един от нас, че тук и сега е важно кой си и да не се страхуваш“, каза още Георги Тошев.

bnr.bg

Mоже да хареса още