Начало » Екипът на Британското посолство на концерта на Арете

Екипът на Британското посолство на концерта на Арете

by Toni
0 Коментар

Екипът на Британското посолство на концерта на Арете

За екипа на Посолството беше истинска привилегия да присъства на вчерашния концерт и изложба на Arete Youth Foundation за набиране на средства, насочени към подпомагане на образованието на гимназисти и студенти от ромски произход чрез академични стипендии.
„Areté“ (от гръцки) означава да бъдеш най-доброто, което можеш и да достигнеш своя най-висок човешки потенциал. Беше впечатляващо да видим толкова много талантливи млади хора, които са отдадени на образователните постижения и стремежът им да дадат от себе си най-доброто, на което са способни. Благодарности на фондацията за чудесната организация и поздравления за Христо Георгиев, който спечели наградата за най-добра творба!

23 ноември 2023, АДД

Посланик Роб Диксън се запозна с ромски студенти

Срещата ни вчера с Arete Youth Foundation беше изключително вдъхновяваща. Посланик Роб Диксън се запозна с мотивирани студенти и младежи в училищна възраст, които мечтаят да продължат образованието си в България и да работят като лекари, адвокати или учители. Също така желаят да станат ролеви модели в ромската общност, подкрепяйки се помежду си за постигане на образователни, професионални и лични успехи.
Днес от 18:00ч. ще се състои и петото издание на благотворителния концерт, организиран от доброволци на фондацията. Той ще събере на една сцена изгряващи и утвърдени изпълнители, които ще представят многообразието на българската и ромска култура.

23 ноември 2023, АДД