Начало » Микропигментация – перманентна красота без усилия

Микропигментация – перманентна красота без усилия

by admin
0 Коментар

Ако сте от жените, които имат забързано ежедневие, времето вечно не им стига, не могат да се наспиват и имат стрес в излишък, може би трябва да помислите за услугата перманентен грим. Ако си направите такъв, това ще ви спести минутите прекарани пред огледалото всяко сутрин и ще си освободите време за други задачи или още по-хубаво – за почивка и приятни занимания. 

Какво представлява перманентния грим?

Това е специална козметична процедура, ефектът от която продължава над 2 години. Тоест през цялото това време вие ще бъдете гримирани и ще изглеждате добре без да полагате усилия!

При перманентния грим се полага пигмент в горния слой на кожата, съвсем повърхностно, на 0, 5 мм от повърхността на кожата. За сравнение, пигментите, които се използват при рисуването на татуировки стигат до 1 – 1, 5 мм. 

В новооткрития козметичен салон Lash Boutique в град Варна предлагаме услугата перманентен грим в няколко разновидности – микропигментация на вежди, микропигментация на устни, перманентна очна линия и перманентно червило. 

Повече вижте тук:

https://myankova.com/permanenten-grim 

Работим само с качествени материали и ви обещаваме добри резултати, ако ни се доверите. Няма смисъл да казваме, че при такъв тип услуги е важно и майсторството на козметика. Аз се казвам Женя Мянкова и над 10 години се занимавам с различни дейности от разкрасителната индустрия. Да създавам красота е моя мисия. 

Но нека се върнем на микропигментацията. Трябва да кажем, че тя има и противопоказания. Ако имате проблеми с кръвосъсирването, диабет или някакво възпалително заболяване, процедурата не е за вас. Ако сте претърпели операция, трябва да се въздържите поне седем месеца след това. При бременност и кърмене също не се препоръчва. Белези, бенки, брадавици и папиломи също биха могли да създадат пречка. Затова е хубаво преди да се пристъпи към процедурата да се информирате предварително и да обсъдите с козметика плюсовете и минусите. Ако се доверите на мен, ще ви консултирам и ще ви дам всичката нужна информация, за да прецените дали да се подложите на микропигментация или не. 

Нека сега разгледаме различните варианти. 

Микропигментация на вежди – продължава около 2 часа и преди да се пристъпи към работа обсъждаме с вас каква точно форма искате. След приключване на процедурата веждите ви са подчертани и по-плътни, с по-хубава форма и вие изглеждате добре по всяко време на денонощието. 

Перманентна очна линия – отново се работи около два часа и отново преди това се обсъжда какво точно искате – класическа очна линия, опушена или само запълване на пространството между миглите. Стараем се резултатите, които постигаме да са максимално близки до естествената красота, тъй като в ежедневието нямате нужда от прекалено натрапчив грим. При специален повод можете да си сложите такъв допълнително. 

Перманентно червило – тук може да коригираме формата на устните и да ги направим малко по-обемни като отново се стараем резултатът да е близък до естествения. Хубавото е, че вече не мислите дали червилото се е изтрило, избледняло и дали е размазано. 

Вече споменахме на няколко пъти за естествената красота. В Lash Boutique държим на нея и с процедурите, които предлагаме я подчертаваме като в същото време ви улесняваме ежедневието. Затова и предпочитаме микропигментацията пред микроблейдинга – при нея резултатът е по-близък до естествения. Няма остри линии и не изглежда, че веждите или устните са очертани с молив – нещо, което едва ли има клиент, който да иска като услуга. Пигментът се разпределя под кожата с помощта на апарат с игла – боята се инжектира в повърхността на кожата, както вече казахме – до 0, 5 мм. Нарича се още пискелна техника. 

 

Микропигментацията определено има своите предимства – изглеждате добре по всяко време, без да се налага да се гримирате и поддържате грима, издържа дълго, около 2-3 години в зависимост от типа кожа и резултатите са близки до естествената красота. 

Mоже да хареса още