Начало » Наркотици и незаконни боеприпаси са иззети при полицейска операция в Смолян

Наркотици и незаконни боеприпаси са иззети при полицейска операция в Смолян

by Toni
0 Коментар

Наркотици и незаконни боеприпаси са открити от служители на Районното управление на МВР в Смолян при специализирана операция, съобщи Елена Стоилова – говорител на Областната дирекция на МВР. Тя посочи, че ден по-рано, задържаният 24-годишен жител на боринското село Чала, е арестуван и за шофиране след употреба на наркотични вещества.

„В хода на извършени процесуално-следствени действия в жилище на ул. „Евридика“ в гр. Смолян, обитавано от младежа, е намерено и иззето цилиндрично тяло за пушене с капсулована прозрачна част, съдържаща 37,35 грама канабис. Иззети са и незаконно притежавани боеприпаси – 10 броя халосни боеприпаси за огнестрелно оръжие и гилза“, добави Стоилова.

В хода на специализираната операция полицейските служители извършват проверка в къща на ул. „Васил Райдовски“ в Смолян, обитавана от 19-годишен младеж. Открито и иззето е стъклено шише, съдържащо 28,5 гр. течност, реагирала при извършен полеви наркотест на метаамфетамин. „От жилището е иззет и един брой боеприпас, без надлежното разрешително за притежание“, каза говорителят на полицията.

По случаите са образувани бързи производства.

bta.bg

Mоже да хареса още