Начало » Предизборни полицейски акции по всички български квартали

Предизборни полицейски акции по всички български квартали

by Toni
0 Коментар

Специализирани полицейски акции за контролирания вот се извършват в Сливен, Мъглиж, Стара Загора, Ямбол, Пловдив, Варна, Буковлък вече се изключва, Гурково не успя да се класира, но се очаква спешно включване на известни специалисти с току-що актуализирани списъци на още живи избиратели от Факултета, Максуда, Победа, Токаййто плюс 3276 квартала (нашата страна е богата на населения и не я хваща никакъв демографски или политически срив). Добре съгласуваните ръчни операции с известни международни организации и планетарни асове по проблемите на частните български избори, разбира се, не касаят механичните представители на нашумелия чатбот от третодивизионното съдружие GePi, оказало се твърде непознато в средите на българските избиратели.

Резултатите ще бъдат анализирани и, евентуално, ще станат достояние на всички специализирани квартали, новият, избран по механично-трилистовата система парламент, а защо не, по-късно, и на посоченото буткоалиционно правителство.

Иначе, засега, на териториите на всички български области (по Ромапръц) от полунощ се извършват специализирани полицейски операции срещу битовата и небитовата престъпност и превантивни действия срещу всички работодатели в отдел „търговия с гласове”. Партийните централи са добре обезопасени и непропускливи.

30 март 2023, АДД

Mоже да хареса още