Начало » VIII Национален лагер за момичета

VIII Национален лагер за момичета

by Toni
0 Коментар

През месец април, Младежка фондация „Арете“ ще осъществи VIII Национален лагер за момичета с подкрепата на Посолството на САЩ в България и фондация „Тръст за социална алтернатива“.
Нашата цел е да подготвим младите жени/момичета за периода след завършване на гимназия. Националният лагер ще се проведе от 08 до 11 април 2023г. в хотел “Лион”- к.к.Боровец и ще даде възможност на 25 момичета от цялата страна да развият своя потенциал и жизненоважни социални умения в безопасна и ангажирана среда с подкрепата на ролеви модели, обучители и експерти по въпросите на половото равенство.
ПРОГРАМАТА на лагера е насочена към мотивация и подкрепа за по-добро образование, насърчаване на себепознание и самоуважение през ценностите, културата и традициите в ромската общност; развитие на социални и лидерски умения; целеполагане, предприемачество, превенция на ранни бракове и отпадане от училище; стимулиране култура на отговорност към общността.
Формулярът за кандидатстване и условията за участие са достъпни на сайта на фондацията: VIII Национален лагер за момичета от ромски произход – AreteYouth и Фейсбук страница ни: Facebook
Краен срок за кандидатстване: 20 март 2023г.
За контакт и допълнителна информация:

Райчо Чапразов, тел: +359 885 81 7112
е-mail: raycho@areteyouth.org
Христо Христов
тел. +359 895 62 1695
email: hristo@areteyouth.org или
тел: 02 980 90 21
е-mail: info@areteyouth.org

Радостина Чапразова,
Директор за България

Mоже да хареса още