Начало » Бляскав парад на ретро-автомобили в Сливен

Бляскав парад на ретро-автомобили в Сливен

by Toni
0 Коментар

Десетото издание на ретро автомобили в Сливен, привлече вниманието на сливенци и гости на града от страната и чужбина. Любители и колекционери, случайни минувачи, се трупаха пред впечатлителните, возила, украсили паркинга пред новите магазини на бул. Георги Данчев. Юбилейното, десетгодишно ретро изложение поставя нов рекорд – над двеста возила блеснаха пред очите на прииждащите граждани, привлечени и от хубава фолклорна музика, от танците на средношколците от ансамбъл „Тракийче„ от изпълненията на Военния духов оркестър на Сливен.
Сред гостите на изложението бе и кметът Стефан Радев. Той благодари, от името на всички, на Валентин Дойчинов, „основен двигател и сърцето на това уникално по рода си събитие в Сливен!“, връчи специални награди.
С Първа награда бе отличен Здравко Сивов с автомобил марка „Форд“. Награди получиха също Тодор Деляков със „Ситроен“, следван от Едуард Асилелов.
Специални награди на Кмета бяха връчени и в категория „Мотоциклети“. Първото място завоюва Красимир Чолаков, на второ бе класиран Николай Генов, а на трето – Диян Илиев.
Организатори на събитието са Сдружението за класически автомобили „Туида Класик“ и Община Сливен.
29 април 2023 г., АДД

Mоже да хареса още