Начало » Български книги в Англия, как и откъде да закупим

Български книги в Англия, как и откъде да закупим

by admin
0 Коментар

Преди е било трудно да се закупят български книги в Англия, но това вече не е така с помощта на он-лайн магазин БългаранЪ. Сега вече, благодарение на него всеки един любител на българската литература живеещ на острова ще може да се наслади на любимите си произведения написани на български език .БългаранЪ е онлайн магазин, чрез който всички българи живеещи извън пределите на страната могат да си набавят не само българска и световна литература на български език, но и още на 45 000 продукта включващи носии, дрехи с българска шевица,образователни детски книжки, учебници за всяка степен и всеки клас и още много други произведени в България продукти.

В магазина можете да откриете нужната от вас книга, като я потърсите по заглавие или автор но ако все още не сте си избрали от какво четиво имате нужда то можете да разгледате и да направите своя избор. Всички книги в сайта са разделени спрямо жанра си като най-известните от тях са: романи, научнопопулярни, трилъри, автобиографии и още много други. Ако не можете да откриете търсенето от вас книга вие можете да се обърнете към екипа на сайта със запитване за нея,а те от своя страна ще направят абсолютно всичко възможно, ако има достъпен екземпляр в страната на даденото заглавие то той да стигне до вас. Както споменахме в магазина можете да откриете и богата разновидност от най-различни детски книжки с приказки или на важна тема свързана с развитието на вашето дете.Една от най-интересните разновидности на детски книжки, с които те разполагат са двуезичните. В тях всяка една отделна страница е преведена както на Български, така и на английски език. По този начин, чрез една книжка, дете ви ще може да я прочете и на двата езика.

Също така, вече независимо от това в коя част на света живеете българският дух може да присъства и във вашият дом. Всеки един от нас има спомени от детството си за българите които танцуват на нова година или по съборите в селата, като абсолютно всеки един участник е облечен в традиционна за региона си носия. В магазина също така можете да откриете не само носии, но и най-различни дрехи с български мотиви. По цял свят, България е известна като един от най-големите производители на розово и лавандулово масло. В магазина може да откриете най-различни козметични продукти направени от тези две есенции като част от тях са : сапуни, мицеларни води и най-различни кремове за лице.

Mоже да хареса още