Начало » Джулай морнинг в Бургас: Музика, летни емоции и много забавление

Джулай морнинг в Бургас: Музика, летни емоции и много забавление

Концертът е безплатен и ще бъде осигурен дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат

by Toni
0 Коментар

Музика, летни емоции и много забавление очакват всички, които ще посрещнат Джулай морнинг в Бургас.
Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начален час в 20:00 часа на 30 юни. Той е безплатен, съобщиха от Общината.
Както всяка година – ще бъде осигурена дежурна медицинска помощ и воден спасител, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

А ето кой ще се погрижи тази година за доброто музикално настроение:  

P.I.F.
Незабравимите песни на групата ще чуем със специалното участие на гост вокалисти – Владо Михайлов от група  REWIND и SLENG, както и Марияна Добрева от група СИЛУЕТ.

КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ
Свежата банда гостува за първи път на сцената на July Morning. Ще чуем всички техни хитове и ще се насладим на неповторимата енергия и заряд, които носят.

REWIND
Група REWIND се завръщат при нас с много нови авторски песни. Неповторимият актьор, музикант и победител в риалити формата „Като две капки вода“ – Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти, ще ни потопят в техния красив музикален свят. Ще чуем и песента от филма “Защото обичам лошото време“

LEMON BOX
Бургаската група ще ни зарадва и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Както винаги, те ще излязат на сцената с много настроение и завладяваща авторска музика.

МАХАЙРА
Тази година ще чуем и бургаската група Махайра, която ще ни представи своята авторска музика.

SCARLET
В самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета. Те представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика. Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.

Mоже да хареса още