Начало » Шест дни плакахме в полицията и тръгнахме сами да си го търсим – не издържа майката на убития в Цалапица Д. Малинов

Шест дни плакахме в полицията и тръгнахме сами да си го търсим – не издържа майката на убития в Цалапица Д. Малинов

by Toni
0 Коментар

„Искам справедливост за моя син, искам да излезе истината, а виновниците да си понесат наказанията.
Дни наред загубиха полицията, близнаците даваха лъжливи показания. Ние предупреждавахме, никой не ни взе приказките под внимание. Синът ми изобщо не е подозирал какво става, иначе щеше ли да излезе на среща с приятели – това заявява майката на убития в Цалапица. Димитър Малинов.

Единият от близнаците го е подмамил и го е изкарал от къщи, за да се срещне с Рангел, въпреки, че знаели, че той иска да го бие обяснява тя. Те са били приятели с Димитър, той се е обръщал към тях с „брат“.

„Срамота, до вчера си бяха вкъщи, това е срамота, обяснява пред „Фокус” майката на Димитър. – При положение, че имаха записите от камерите, на които се вижда тяхната кола, сякаш някой ги прикриваше“, сочи тя.

Майката обяснява, че още в събота е разказала всичко в полицията в Стамболийски, обявили са го за издирване, но тогава никой не й е обърнал внимание. Бащата на Димитър е отишъл специално да говори с братята, а те са го заблудили, като са разказвали съвсем различни неща.

Шест дни плачем в РПУ Стамболийски, никой не ни обърна внимание продължава разказа си жената. Накрая тръгнахме сами да си го търсим по полето. Синът ми никога не е употребявал наркотични вещества, аз щях да го позная, разширяват се зениците, знам това.

„Чакам го всяка нощ да се прибере. Не мога да си представя как ще живея без него, той ми беше голяма опора. Млад мъж, на 24 години, мислех да се радвам на снаха, а той отиде под земята…” не скрива сълзите си почернената майка.

1 август 2023, АДД

Mоже да хареса още