Начало » Оригинални букети за мъже

Оригинални букети за мъже

by admin
0 Коментар

Когато купувате цветя за мъже, изборът ви може да бъде малко ограничен. Затова, подготвихме няколко интересни идеи в настоящата статия, за да зарадвате вашия съпруг, брат, баща или дядо.

Букети в син цвят

Тъй като синият цвят традиционно се счита за мъжки, то да заложите на него, когато избирате букет, е отлична идея. Има много цветя, които са естествено сини – хортензия, хибискус, зюмбюли, ирис, и т.н. Има и такива, които са изкуствено боядисани, например рози. Каквито и да изберете, уверете се, че и опаковъчните материали са в тон с цветята, както и че няма твърде много детайли.

Стайни растения с въздухопречистващи свойства

Ако търсите уникален начин да изразите любовта си към вашия мъж, помислете дали да не му купите стайно растение с пречистващи въздуха свойства. Растенията използват фотосинтеза, за да превърнат въглеродния диоксид в кислород, така че да могат да абсорбират замърсяването от въздуха. Те също така помагат да поддържате настроението си добро и дишането ви гладко. Да не говорим, че стайните растения добавят нотка зеленина към всяка стая.

Тези растения са лесни за грижи и помагат за подобряване на качеството на въздуха в помещенията. Много от тях дори са страхотни за почистване на въздуха и поддържане на комфорт през нощта. Те също могат да премахнат токсините от въздуха в дома ви. Ако се притеснявате за токсините, които вашите растения отделят във въздуха, помислете за пречиствател на въздуха. Те са по-ефективни от типичните стайни растения и могат да премахнат по-широка гама от замърсители във въздуха. Интересни стайни растения за мъже са бамбук, бонзай, кактуси и други.

Подаръчни кошници с любимите му десерти

Мъжете обичат десерти и кошница с подаръци, пълна със селекция от сладкиши и солени лакомства, със сигурност ще им хареса. Можете да избирате от богат асортимент от гурме шоколадови бонбони, чаши с фъстъчено масло и други сладкиши за специален подарък. Има и опции, които включват ароматизирани ядки и смес от сушени плодове.

За романтичен подарък помислете за подаръчна кошница с калифорнийски пушени бадеми и какао с шоколадов трюфел от Соренто. Можете също така да изберете да включите любими гурме продукти като дъски за колбаси или инструменти за печене. Гурме кошницата е чудесен подарък за всеки специален повод или получател на подарък.

Хранителните подаръци също са идеални за мъже, тъй като могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на всеки вкус. От шоколад до сладолед, можете да намерите гурме кошница, пълна с всичко, което вашият мъж харесва. Кошниците с подаръци за храна могат да включват и миксологичен комплект, съдържащ съставки за любимата му напитка.

 

Подаръчни кошници с уиски

Ако търсите подарък за мъж, който цени хубавото уиски, не търсете повече от кошница с подаръци. Хубав скоч е чудесен избор за всеки мъж, който обича наситения вкус и отлежалата до съвършенство напитка. Ако искате да впечатлите мъжа си, помислете дали да му подарите кошница с уиски, пълна с гурме сирене и леки закуски, както и бутилка желания дванадесетгодишен скоч. Подаръчна кошница с уиски е чудесна идея, особено за специални поводи като рожден ден или годишнина.

Има много подаръчни кошници за любителите на уискито, от прости до елегантни. От комплект за проби от уиски до подаръчна кошница с уиски, пълна с гурме закуски, вие ще намерите подходящия подарък за уиски за вашия мъж. Има дори подаръчни кошници за уиски, които можете да направите сами, така че не е нужно да се притеснявате да купите бутилка уиски.

Ако търсите още идеи за оригинален букет за мъж, разгледайте предложенията на бутик Жардин – един от най-популярните цветарски магазини в страната.

Mоже да хареса още