Начало » Facebook

Facebook

С крачка напред

by Toni
0 Коментар

„ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА“ с КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ
John Bo Johnson

ТОВА Е ПРЕВЕДЕНО НА АНГЛИЙСКИ И ПРАТЕНО ДО ВСИЧКИ В ЕВРОПА !
ДО АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ЕВРО-СРЕДСТВА ! УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, АЗ СЪМ ВИ ПИСАЛ ТОЛКОВА МНОГО ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ИВАН ГЕШЕВ, ЧЕ И ДВАМАТА СА ОТКРАДНАЛИ ТОЛКОВА МНОГО МИЛИАРДИ ОТ ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ, ЧЕ ВАС ТРЯБВА ДА ВИ Е СРАМ, ЧЕ ОЩЕ НЕ СТЕ СИ МРЪДНАЛИ ПРЪСТА ЗА ТЕЗИ ДВАМА ЧОВЕКА, КОИТО НЕ ЗНАМ КАК ВИ ЗАПЛАШВАТ, НО ВИЕ НАИСТИНА СТЕ ТЕХНИ СЪУЧАСТНИЦИ, КАТО НЕ ГИ АРЕСТУВАТЕ ВЕДНАГА ! РАЗБИРАТЕ ЛИ ИЗОБЩО КАКВО ВИ ПИША ИЛИ БОРИСОВ Е ДАЛ ДОСТАТЪЧНО МИЛИАРДИ НА ТЕЗИ ПРЕДИ ВАС ЛИДЕРИ И СИГУРНО Е ДАЛ И НА НЯКОЙ ОТ ВАС ЗА ДА НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТЕ,, ААА ,,, ТАКА ЛИ ГОСПОДА ЕВРОПЕЙЦИ !!! ДА АЗ СЪЩО НЕ ИСКАМ ДА ВЛИЗАМ В ЕВРОЗОНАТА, НЕ ЗАЩОТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ А ЗАЩОТО ВИЕ ДАМИ И ГОСПОДА, ПОРИКРИВАТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В СВЕТА И МЕН НАИСТИНА НЕ МИ СЕ ИСКА ДА БЪДА ЧАСТ ОТ ЕВРОЗОНАТА, ДОКАТО ТАМ НЕ СЕ НАПРАВИ РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВСЕКИ ЕДИН, ОТ КОЙТО Е ЗАВИСЕЛО ВКАРВАНЕТО НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ В ЗАТВОРА А ВИЕ СТЕ ГИ Е ПРИКРИЛИ !
НАСТОЯВАМ ВСИЧКИ – ОЛАФ, КЬОВЕШИ; УРСУЛА; СЪДА В СТРАСБУРГ; ХАГА И ВСИЧКИ РАЗСЛЕДВАЩИ ОРГАНИ ДА АРЕСТУВАТ НЕЗАБАВНО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ИВАН ГЕШЕВ, ЗА ОТКРАДНАТИ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ, ЗА КОЕТО АЗ ИМАМ НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА !
В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТОВА, КОЕТО СЪМ ВИ НАПИСАЛ ЩЕ БЪДЕ ПОПБЛИКУВАНО ПО ВСИЧКИ МЕДИИ В ЕВРОПА И ПО ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ НА ВСИЧКИ 27 СТРАНИ ОТ – Е.С.
С „УВАЖЕНИЕ“ !!!

John Bo Johnson“ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА“ с КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ
2 дни ·
ДО ПРЕЗИДЕНТА !!!
– ТИ – ЗНАЕШ ЛИ ГОСПОДИНЧО, ЧЕ КАТО СИ НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЪЗПИТАН И НЯМАШ ПРАВО ДА ОБИЖДАШ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ! ТИ СИ ТОЗИ, КОЙТО ПОДЛЪГА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ВДИГНАТИЯ ЮМРУК ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО И КАЗА – МУТРИ ВЪН – ТИ ЗАБЛУДИ И МЕН В ТОЗИ МОМЕНТ НА ПЛОЩАДА, А СЕГА НАРИЧАШ ШАРЛАТАНИ ТЕЗИ ЮНАЦИ, КОИТО АРЕСТУВАХА МУТРИТЕ ЗА ТЕХНИТЕ ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ГИ ПРИКРИВА ЧОВЕКА, КОЙТО ИСКАШЕ ДА ВКАРА И ТЕБ В ЗАТВОРА – ТОВА Е „ЧОВЕКА“ ИВАН ГЕШЕВ !
ЗАЩО РУМЕНЕ, ЗАЩО НИ ИЗЛЪГА ВСИЧКИ, ЗАЩО НЕ СИ КАЗА, ЧЕ СИ И В ЧЕРВАТА КОМУНИСТ, КОЙТО Е ГОТОВ ДА НИ ПРОДАДЕ ОТНОВО НА ЧЕРВЕНАТА ЧУМА ОТ РУСИЯ, РУМЕНЧО ! ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ОБИЖДАШ С ШАРЛАТАНИ ТЕЗИ ЮНАЦИ, КОИТО НАРОДА ОБОЖАВА И КОИТО ЮНАЦИ ЗАСТАНАХА НА ПЪТЯ НА МАФИЯТА СРЕЩУ КОЯТО МАФИЯ ТИ СЕ ПРЕСТОРИ, ЧЕ ВДИГАШ ЮМРУК, МОМЧЕ !
ЗАТОВА, ЧЕ ПРОДАДЕ НАРОДА СИ И МЕН ЛИЧНО ПОДЛЪГА ГОСПОДИНЧО, СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ТИ ПОТЪРСЯ ОСТАВКАТА, КОЯТО ДА ПОДАДЕШ САМИЧЪК, ЗА ДА НЕ ТИ ТЪРСИМ ИМПИЙЧМЪНТ ГЕНЕРАЛЕ ! ЗАЩОТО АКО СИ ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, ТРЯБВА ДА ИМАШ ГЕНЕРАЛСКА ЧЕСТ И ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА И ДА НЕ ПРЕЧИШ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СЕ СПРАВЯТ С МУТРИТЕ, НО ТОЗИ ПЪТ БЕЗ ТВОЯ ЮМРУК, ! СЪВЕТВАМ ТЕ ЛИЧНО НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ НАРИЧАШ ТЕЗИ ЧИСТИ И УМНИ МОМЧЕТА, КОИТО СА НАИСТИНА ЕДИНСТВЕНИТЕ ОТ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО УПРАВЛЯВАХА КОМУНИСТИТЕ ДО СЕГА, ДА НАМЕРЯТ СИЛИ И СМЕЛОСТ ДА СПРАТ ТЕХНИТЕ КРАЖБИ И ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ТИ ДА НАРИЧАШ ТЕЗИ ЮНАЦИ ШАРЛАТАНИ, ЗАЩО ГОСПОДИНЧО ! НИМА СИ КЬОРАВ, ЧЕ ТЕ РАЗДАДОХА ВСИЧКИ ПАРИ, КОИТО НЕ УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ БОРИСОВ, ТЕ ГИ РАДАДОХА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ БЪЛГАРИ ! ТИ НА ТОВА ЛИ ЗАВИДИ ПРЕЗИДЕНТЕ, ЧЕ ТИ НЕ МОЖА ДА СЕ СПРАВИШ С ГЕШЕВ И СЕГА ЗАВИЖДАШ НА МОМЧЕТАТА, ЧЕ САМИ С ПОМОЩА И ЛЮБОВТА НА ВСИЧКИ ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ СЕ СПРАВИХА ПОЧТИ НА 100% С МУТРИТЕ А ТИ ВМЕСТО ДА ИМ ПОМОГНЕШ И ОБЕДИНИШ ВСИЧКИ ХОРА ЗА КОЕТО СИ ИЗБРАН, ТИ НИ НАРИЧАШ ШАРЛАТАНИ ! АЗ НЯМА ДА ТЕ ОБИЖДАМ, МАКАР, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАШ, НО ТОВА ЩЕ ТИ Е ЗА ПОСЛЕДНО ГОСПОДИНЧО ! ПРИ ТВОЕ СЛЕДВАЩО ЗЛОБНО И ОБИДНО ИЗКАЗВАНЕ СРЕЩУ НАС ХОРАТА, И МОМЧЕТАТА, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАС, БЪДИ СИГУРЕН, ЧЕ МОЯТ СЛЕДВАЩ КОМЕНТАР КЪМ ТЕБ НЯМА ДА ТИ ХАРЕСА – НИКАК !!!

8 декември 2022 АДД

Mоже да хареса още