Начало » Скорсезе ще прави филм за Франк Синатра, а в главната роля ще е Леонардо ди Каприо

Скорсезе ще прави филм за Франк Синатра, а в главната роля ще е Леонардо ди Каприо

by Toni
0 Коментар

Mакар и миналата година да направи премиера на „Убийците на цветната луна“, Мартин Скорсезе обяви още два филмови проекта. Единият от тях е биографичен филм за Франк Синатра, за който режисьорът е избрал отново Леонардо ди Каприо за главната роля. Втората съпруга на легендарния певец Ава Гарднър ще бъде изиграна от Дженифър Лорънс.

Заснемането на продукцията обаче е под въпрос, тъй като имението на Синатра се стопанисва от дъщеря му Тина и тя все още не е дала съгласие за снимки. Въпреки това няколко големи студиа вече са заявили интерес да спонсорират продукцията. Интерес има от страна на „Сони“, както и от „Епъл“, които финансираха „Убийците на цветната луна“ с повече от 200 млн. долара.

Работата по проекта „Синатра“ обаче ще започне, след като Скорсезе приключи снимките на обявения по-рано филм за Исус Христос. Все още не е ясно кой ще изпълнява главната роля. Към момента се споменават имената на Майлс Тейлър и Андрю Гарфийлд, с когото Скорсезе работи във филма „Мълчание“. Планирано е снимките да се осъществят в Италия, Израел и Египет, като все още не е ясно как ще се реализира заснемането в Израел предвид войната там.

dnevnik.bg

Mоже да хареса още