Начало » Врачанският есенен панаир започна

Врачанският есенен панаир започна

by Toni
0 Коментар

Бившият вокалист на „Рейнбоу“ Рони Ромеро беше звездата в първата вечер на Врачанския есенен панаир. Стотици жители и гости на града присъстваха вчера на официалното откриване на 134-ото издание на традиционното събитие.

Кметът Калин Каменов поздрави посетителите на традиционното изложение:

„Радостно е, че днес панаирът във Враца е място, където стотици родни производители представят своята продукция. Нека не забравяме, че ако ние не пазим традициите, няма кой друг да го направи. Да бъдем единни и в следващите дни да празнуваме заедно. С моя екип сме подготвили разнообразна културна програма, която да удовлетвори вкуса на всеки. Вярвам, че с общи усилия ще успеем да надградим постигнатото и с всяка следваща година това традиционно събитие да бъде притегателен център за още повече производители и световни музиканти. Бъдете здрави и се забавлявайте!“

В официалното откриване участие взеха изпълнители от ПТС „Хемус“. На събитието присъстваха народните представители Красен Кръстев и Мартин Харизанов, областният управител Надя Донкинска и заместник областният управител Николай Николов, председателят на Общинския съвет д-р Владимир Христов и общински съветници, ръководният екип на местната администрация и граждани.

Mоже да хареса още