Начало » След взрива

След взрива

властите си противоречат има ли заподозрени

by Toni
0 Коментар

Всички представители на институциите, които са ангажирани с разследването на инцидента, отказаха да коментират въпроса дали в колата на Иван Гешев са пътували децата и съпругата му.

Заместник-директорът на Националната следствена служба (НСлС) Ясен Тодоров не потвърди, че в колата на Гешев е пътувало семейството му, като уточни, че в автомобила е имало повече от двама души, а главният прокурор не е шофирал. Превозното му средство не е било и пилотната кола в кортежа.

От своя страна заместник главният прокурор и шеф на НСлС Борислав Сарафов отказа да каже дали в автомобила на Иван Гешев е пътувало и семейството му. Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев коментира в абсолютно същия дух.

„Няма да навлизаме в личното пространство на г-н Иван Гешев“, отбеляза по въпроса говорителката на Гешев Сийка Милева.

В деня на инцидента главният прокурор беше цитиран от сайта „Епицентър“ да казва, че децата му са се изплашили много, като от контекста на казаното се разбира, че децата му са били с него в колата.

Само лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в прав текст, като каза, че „абсолютно съчувства“ на Гешев, че инцидентът е станал „пред очите на съпругата и особено на децата му“.

https://www.dnevnik.bg/

Mоже да хареса още