Начало » Кандидатствали сте за Зелена карта? Ето къде да проверите дали сте спечелили

Кандидатствали сте за Зелена карта? Ето къде да проверите дали сте спечелили

by Toni
0 Коментар

Изтеглените от програмата участници няма да получат съобщение за резултата от тяхното учaстие по имейла

Участвали ли сте в програмата DV 2025? От 4 май 2024 г. ще можете да проверите статуса на своя електронен формуляр, като отново посетите уебсайта dvprogram.state.gov, влезете в частта Entrant Status Check и изпишете уникалния номер за потвърждение и личните си данни. Ако сте сред изтеглените, ще видите инструкции как да продължите участието си в програмата.

ВАЖНО: Изтеглените от програмата участници няма да получат съобщение за резултата от тяхното учaстие по имейла. Всеки имейл, в който се твърди, че някой е изтеглен от програмата DV, е измама. Участниците в програмата могат да получат информация за молбата си само чрез онлайн проверката Entrant Status Check ТУК.

Всеки получател на писмо или имейл, в който се твърди, че е спечелил от програмата или му се обещава зелена карта, може да е сигурен, че съобщението е подвеждащо и измамно. Освен това не се извършва плащане към трета страна в процеса по кандидатстване за виза по програмата за зелена карта. Единственото необходимо плащане е самата такса за виза, която се плаща в Посолството на САЩ.

 

Mоже да хареса още